Yakir LasryVP Klantrelaties
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Ik hou van gepassioneerde klanten. Sommige van onze beste ambassadeurs zijn mensen die gefrustreerd waren totdat we zo goed hielpen dat zij onze beste fans werden. End of quote.
Yakir managet alle klantgerichte activiteiten op MyHeritage, waaronder verkoop en klantenondersteuning.

Naast een sterke basis in de verkoop brengt Yakir ook vindingrijkheid mee naar MyHeritage. Hij mijdt termen als "industriestandaard" en vindt systemen liever opnieuw uit om klanten de beste ervaring te bieden.

Hij begon bij Memo Global en klom al snel op tot het testen en onderzoeken van nieuwe markten en methodieken, en uiteindelijk gaf hij leiding aan de oprichting van een call center om een nieuw product te promoten.

In 2010 kwam Yakir bij MyHeritage en bouwde eigenhandig het call center van het bedrijf. Zijn goede prestaties leidden tot zijn promotie om ook leiding te geven aan de afdeling klantondersteuning, waar hij verantwoordelijk is voor een aanzienlijke verbetering van de klanttevredenheid en het ontwikkelen van processen en materialen voor het optimaliseren van de klantbeleving. Dankzij de inspanningen van Yakir heeft MyHeritage een geweldig goede reputatie bij een groeiende basis van miljoenen tevreden gebruikers.

Yakir heeft BBA- en LLB-diploma’s van het Interdisciplinary Center Herzliya, en als hij niet werkt, kun je hem meestal vinden op zoek naar sensatie op de ijshockeybaan of in de boksring, als sterspeler van het MyHeritage-voetbalteam, of zelfs aan het BASE-springen van hoge rotsen.