Ran LevyHoofd Research & Development
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Bij onze R&D-afdeling draait het allemaal om solidariteit. Elkaar een hand geven en een vriend zijn. Wij zijn allemaal eigenaar van het succes van het bedrijf. End of quote.
Ran heeft ruim 18 jaar ervaring in de technologische sector en is als ontwikkelaar en architect gespecialiseerd in complexe, grootschalige systemen. Hij is gepassioneerd over flexibele en efficiënte processen. Ran neemt sterke technische capaciteiten mee naar MyHeritage, waar hij heeft gewerkt aan een cultuur van "kwaliteit als manier van leven" binnen de afdeling R&D en hij heeft daarmee de teams in staat gesteld om zich te concentreren op de uitvoering, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Voordat hij Vice President R&D en later Hoofd R&D werd, leidde Ran 4 jaar lang het back-end team van MyHeritage en definieerde hij de architectuur voor het oplossen van uitdagingen op het gebied van hoge schaalbaarheid en maakte hij het mogelijk dat MyHeritage tientallen miljoenen gebruikers en miljarden profielen en historische gegevens kan verwerken. Voordat Ran bij MyHeritage kwam, was hij een software-architect in één van de bedrijfsonderdelen van het Nokia Siemens Network.

Ran heeft een BA informatica van het Academic College van Tel Aviv-Jaffa. Zijn carrière in de technologie werd geïnspireerd door zijn favoriete hobby - programmeren - waarmee hij begon op 10-jarige leeftijd begon door het maken van spelletjes in het pre-internet tijdperk.