Ran MichnowskiVP Operaties
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Alles wat het bedrijf doet is afhankelijk van de systemen waar ik verantwoordelijk voor ben, en dat is wat mij motiveert. Ik vind het geweldig dat miljoenen gebruikers de soepele werking van onze systemen normaal vinden. End of quote.
Ran is verantwoordelijk voor de afdelingen IT, Business Intelligence & Analysis en Translation, waar hij efficiënte werkmethoden implementeert die aan compromisloze hoge normen voldoen.

Hij verwierf veel van de vaardigheden die hij meebrengt naar MyHeritage als Integrations Manager bij Elbit Systems (NASDAQ: ESLT), een toonaangevende elektronicafabrikant voor defensie. En daarna als teamleider bij ClearForest, waar hij verantwoordelijk was voor de integratie van Natural Language Processing-producten van het bedrijf in de systemen van toonaangevende bedrijven, zoals Dow Chemical Company en Bloomberg.

Ran heeft een B.Sc. in Information Systems Engineering van het Technion, Israel Institute of Technology. Op een vrije dag zijn Ran en zijn drie jongens op zoek naar het blootleggen van verborgen geocaches.