Neta Langer LevitanChief People Officer
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Ons uitzonderlijke talent, de impactvolle producten, geavanceerde technologie en een cultuur waarin de mens centraal staat, maken van MyHeritage een geweldige plek om te werken. Ik ben er trots op dat ik daar deel van uitmaak. End of quote.
Neta, onze Chief People Officer, houdt toezicht op alle aspecten van personeelszaken (HR) bij MyHeritage, en vooral op talentontwikkeling, bedrijfscultuur en leiderschap.

In de afgelopen 23 jaar heeft Neta een aantal senior HR posities bekleed in verschillende bedrijven, waaronder Glasshouse Technologies, Amdocs, en recentelijk als SVP HR bij 888 Holdings. Neta studeerde 'Social Behavior' aan de Bar Ilan University en 'Management & Organizational Behavior' aan Lahav, Tel Aviv University.

Tijdens haar loopbaan als HR-leidingevende bij wereldwijde technologiebedrijven heeft Neta organisatorische veranderingen en fusies onder de knie gekregen, leidinggevenden begeleid en tegelijkertijd operationele uitmuntendheid en betrokkenheid van talent gestimuleerd. Het is de passie van Neta om het beste in de mensen boven te halen en hen individueel of gezamenlijk tot hoge prestaties te brengen. Ze gelooft dat data en technologie de belangrijkste succesfactoren zijn in moderne gevorderde organisaties.

Neta is gastdocent in het 'MA Organizational Development Program 'aan het Peres Academic Center, en om haar hart te volgen doet Neta op verschillende manieren vrijwilligerswerk, waarbij ze zich richt op het stimuleren van het zelfvertrouwen, de professionele capaciteiten en de inzetbaarheid van jonge vrouwen. Samen met het HR-team zet Neta zich in om een omgeving te creëren die mensen inspireert en het beste uit hen haalt. Haar missie is om de zakelijke doelstellingen te ondersteunen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat MyHeritage de beste plek is om te werken en klaar is voor een mooie toekomst.

Neta is gelukkig getrouwd met Alon, en samen zijn zij de trotse ouders van drie kinderen. In haar vrije tijd houdt ze van interieurontwerp en gourmetten.