€89‎
Slechts€59‎
Verbaas uzelf
Ontdek uw etnische afkomst en vind nieuwe verwanten met onze simpele DNA test.
€89‎
Slechts€59‎
SPECIALE AANBIEDING
30% korting
Loopt 5 september af
De hoogste technologische standaarden komen samen met de meest betaalbare prijs op de markt.
Uw DNA legt uw unieke erfgoed bloot - de etnische groepen en de geografische regionen waar u oorspronkelijk vandaan komt.
Vind nieuwe verwanten waarvan u het bestaan nooit kende via uw gedeelde DNA.
Verrassende ontdekkingen zijn enkele eenvoudige stappen verwijderd
Opgesloten binnen uw DNA bevinden zich uw unieke etnische samenstelling, de geschiedenis van uw voorouders en een web van naaste en verre familieleden die er op wachten gevonden te worden. Met een snel wanguitstrijkje bepaalt de test uw etnische afkomst en vindt uw verwanten.
1. Bestel uw DNA kit online
2. Stuur uw monster terug
3. Uw DNA is in ons laboratorium geanalyseerd Bekijk de video van het DNA laboratorium
4. Bekijk uw resultaten online over 3-4 weken
Onthul uw etnische afkomst
Ontdek de plaatsen die uw voorouders thuis noemden.
U krijgt een uitsplitsing van welke delen van uw DNA uit verschillende wereldwijde bevolkingsgroepen afkomstig zijn. Wellicht ontdekt u wortels op onverwachte plaatsen.
Maak verbinding met nieuw gevonden familie
Wij zoeken naar mensen wiens DNA overeenkomt met het uwe: uw verwanten. U kunt verbinding maken met uw familieleden om meer te weten te komen over uw familie en om gezamenlijke voorouders te ontdekken.

Al een DNA test gedaan? Bestaande DNA-gegevens uploaden.

MyHeritage heeft het grootste internationale netwerk van stambomen. Haal het meeste uit uw DNA test door het bouwen van uw stamboom en het onderzoeken van uw nieuwe familiebanden met onze vooruitstrevende research tools.
Uw privacy is beschermd
Uw privacy is bijzonder belangrijk.
Wij hebben belangrijke investeringen gedaan om te verzekeren dat uw account en persoonlijke details veilig zijn en beschermd door meerdere lagen encryptie. Alle tests worden uitgevoerd in ons wereldwijd toonaangevende, CLIA-gecertificeerde, CAP-geaccrediteerde laboratorium in de Verenigde Staten.
MyHeritage DNA uitgelegd
Hoe verzamel ik mijn DNA?
Om uw DNA te verzamelen moet u een strijkje van uw wang maken en dit kan eenvoudig gedaan worden in minder dan twee minuten. U krijgt krijgt gedetailleerde instructies hoe u uw DNA moet verzamelen bij uw DNA test kit. U kunt ook onze instructievideo, die het proces laat zien, bekijken.
Welk type monster moet ik aanleveren?
De MyHeritage DNA Test Kit is eenvoudig te gebruiken en kan zonder bloed te geven of te spugen. Om uw DNA te verzamelen, kunt u eenvoudig de binnenkant van uw wang schrapen met een klein wattenstaafje gedurende 45 seconden, en dit te herhalen met een tweede staafje als reserve. De staafjes worden dan in flesjes gestopt en opgestuurd naar ons DNA lab voor analyse. Resultaten worden aan u beschikbaar gesteld om veilig te bekijken op de MyHeritage website.
Wat kan ik te weten komen uit een DNA test dat ik op een andere manier niet zou kunnen weten?
Met MyHeritage DNA kunt u wellicht verwanten ontdekken die u voorheen niet kende, die DNA segmenten met u delen die van dezelfde gezamenlijke voorouders geërfd zijn. U zult de etnische en geografische oorsprong van uw voorouders ontdekken - hetgeen enige verassingen zou kunnen bevatten.
Wat zijn de voordelen van het testen van andere familieleden?
Het testen van familieleden wordt aanbevolen. Elk van uw familieleden heeft unieke DNA segmenten die tezamen uw familiegeschiedenis kunnen ontsluiten. Het testen van een of beide uw ouders stelt u in staat om aanvullende informatie over uw eigen DNA Matches te krijgen. U kunt bijvoorbeeld uitvinden of een match via de vader of de moeder loopt. Het testen van ouders, kinderen, neven, nichten en andere verwanten is bovendien erg handig om meer verwanten te ontdekken en om meer uit te vinden over uw eigen matches. Omdat genetische erfenis willekeurig is, kunnen uw kinderen andere resultaten vinden dan u. Het vergelijken van uw resultaten kan u helpen om nog meer te weten te komen over uw afstamming.
Wat als ik al eerder een DNA test gedaan heb? Zal de MyHeritage test me nieuwe informatie verschaffen?
De MyHeritage DNA test kan unieke matches geven met gebruikers die alleen via MyHeritage hebben getest, maar ook met hen die DNA-resultaten van andere dienstverleners naar MyHeritage hebben geüpload. Dankzij het wijde internationale bereik en beschikbaarheid van MyHeritage in meer dan 40 talen, heeft u een grotere kans om een match te vinden met familie in andere landen. U ontvangt tevens een uitgebreide etnische analyse van MyHeritage, gebruikmakend van de grootste bron van mogelijke etniciteitssoorten die er is.
Hoe lang duurt het om resultaten te krijgen?
Zodra uw kit in ons laboratorium is gearriveerd zal het 3-4 weken duren voor de resultaten gereed zijn. Zodra resultaten beschikbaar zijn zullen wij u via é-mail op de hoogte stellen en zullen deze voor u online toegankelijk zijn.
Wat is het verband tussen DNA en stambomen?
DNA en stambomen vullen elkaar aan. DNA kan worden gebruikt om gedocumenteerde stamboomverbindingen te bewijzen of af te wijzen. Bijvoorbeeld, als er een andere persoon met uw achternaam is of een stamboomeigenaar met wie u een Smart Match™ heeft, kunt u beide op MyHeritage DNA testen om vast te stellen of u werkelijk verwant bent. Omgekeerd zijn stambomen van onschatbare waarde om het verwantschap-pad naar DNA Matches te begrijpen. Het maken van een stamboom wordt aanbevolen voor iedereen die een DNA test doet, om het meeste uit de DNA resultaten te halen en om het volledige verhaal daarachter te ontdekken. MyHeritage levert uitstekende hulpmiddelen om een stamboom te maken en heeft 8 miljard historische records die het leuk en gemakkelijk maken om deze uit te breiden.
Hoe gaat u mijn DNA monster analyseren en verwerken?
De MyHeritage DNA-test gebruikt op microarray gebaseerde autosomale DNA testen. Deze test geeft de globale gegevens die ons helpen uw DNA overeenkomt te berekenen en de etniciteit analyse van alle voorouderlijke lijnen, zowel van vaders als van moeders.