Maya LernerSenior VP Product
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Het is mijn passie om gebruikers te verbinden op betekenisvolle wijze, en dat is waar het bij MyHeritage allemaal om draait. End of quote.
Maya geeft leiding aan de afdeling product management en strategie van MyHeritage, samen met haar team zorgt ze er voor dat onze producten niet alleen krachtig zijn, maar ook gebruikersvriendelijk en uitnodigend.

Ze neemt tien jaar relevante ervaring met zich mee op gebied van product management, die ze zowel bij start-up's als grote bedrijven heeft opgedaan: van I-play (voorheen Oberon Media) tot Sears, EatWith en, meer recent, Playtika, een diverse geschiedenis dat haar bijzonder geschikt maakt voor haar rol bij MyHeritage. Ze is een expert in haar vakgebied en geeft lessen over interactief product design aan de IDC Herzliya, haar eigen alma mater, waar zij een bachelor informatica behaalde. Maya heeft ook een MPA (Master of Public Administration) behaald aan de Cornell Universiteit.

Maya is altijd gefascineerd geweest door genealogie, hetgeen versterkt werd toen in 2007 een documentaire werd gemaakt over haar familiegeschiedenis. Maya houdt van fotograferen en koken en heeft deze hobby's gecombineerd door een kookboek te schrijven waarin verhalen en recepten uit de bakkerij van haar grootouders gecombineerd worden.