Smadar LeviCFO
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage doet dingen anders en ik hou van de uitdaging om buiten de geijkte paden te denken. Elke dag weer. End of quote.
Als Chief Financial Officer brengt Smadar meer dan 15 jaar ervaring mee in het opzetten en uitvoeren van effectieve Finance en Accounting-operaties in een verscheidenheid van instellingen met inbegrip van technologie-, industriële en commerciële bedrijven en ook bij grote holdingbedrijven.

Voordat zij bij MyHeritage kwam was Smadar VP Finance bij MediaMind, waar ze en team van 40 medewerkers leidde in 12 wereldwijde kantoren, een sleutelrol speelde bij de uitvoering van de succesvolle overname van MediaMind door DG FastChannel en waar zij de beursgang van het bedrijf op de Nasdac leidde.

Bij de vooraanstaande accountancy firma's Ernst & Young en ook Arthur Anderson was Smadar ondersteunend bij het leveren van leiding en expertise in de doorlopende beoordeling en audit van financiële kwartaal- en jaarrapportages en in het ontwikkelen van strategieën om op een juiste manier met potentiële risico's om te gaan. Zij was ook regelmatig consultant op het gebied van accountancy en belastingzaken.

Smadaheeft een B.A. in Accounting en een MBA in Finance and Accounting. In haar vrije tijd genieten Smadar en haar man ervan om tijd door te brengen met hun tweeling. Als gevorderd scubaduiker heeft Smadar bij veel van 's werelds grootste onderwater-riffen gedoken.