Slechts$69‎
$79‎
Verbaas uzelf
Ontdek uw etnische afkomst en vind nieuwe verwanten met onze simpele DNA test.
Slechts$69‎
$79‎
De hoogste technologische standaarden komen samen met de meest betaalbare prijs op de markt.
Uw DNA legt uw unieke erfgoed bloot - de etnische groepen en de geografische regionen waar u oorspronkelijk vandaan komt.
Vind nieuwe verwanten waarvan u het bestaan nooit kende via het DNA dat u met hen deelt.

De laatste 16 jaar heeft MyHeritage geholpen miljoenen mensen nieuwe familieleden te vinden en hun etnische oorsprong te ontdekken.

Van waar in de wereld komt uw familie?

De plaatsen die uw voorouders thuis noemden zijn opgeslagen in uw DNA. Etnische groepen komen historisch gezien van dezelfde geografische gebieden en komen uit een lokale genetische bron. We analyseren uw DNA om uit te vinden welke delen geschat worden te komen van elk van de 42 ondersteunde etniciteiten — het grootste aantal dat door de meest toonaangevende DNA diensten geboden wordt. Meer informatie

Wie gaat u ontdekken?

We zoeken naar mensen van wie het DNA overeenkomt met dat van u. Onze DNA Matches technologie toont het percentage DNA dat u gemeenschappelijk heeft met uw matches, wat laat zien hoe nauw verwant u bent. U kunt in contact komen met uw nieuw ontdekte verwanten om meer te weten te komen over uw familie en gemeenschappelijke voorouders te ontdekken.Meer informatie

Veelgestelde vragen

 • Wat kan ik te weten komen met een DNA test dat ik op een andere manier niet zou kunnen weten?
  Met MyHeritage DNA kunt u wellicht verwanten ontdekken die u voorheen niet kende, die DNA segmenten met u delen die van dezelfde gezamenlijke voorouders geërfd zijn. U zult de etnische en geografische oorsprong van uw voorouders ontdekken - hetgeen enige verrassingen zou kunnen bevatten.
 • Wat zijn de voordelen van het testen van andere familieleden?
  Het testen van familieleden wordt aanbevolen. Elk van uw familieleden heeft unieke DNA segmenten die tezamen uw familiegeschiedenis kunnen ontsluiten. Het testen van één of beide ouders stelt u in staat om aanvullende informatie over uw eigen DNA Matches te krijgen. U kunt bijvoorbeeld uitvinden of een match via de vader of de moeder loopt. Het testen van ouders, kinderen, neven, nichten en andere verwanten is bovendien erg handig om meer verwanten te ontdekken en om meer uit te vinden over uw eigen matches. Omdat genetische erfenis willekeurig is, kunnen uw kinderen andere resultaten krijgen dan u. Het vergelijken van uw resultaten kan u helpen om nog meer te weten te komen over uw afkomst.
 • Wat als ik al eerder een DNA test gedaan heb? Zal de MyHeritage test me nieuwe informatie verschaffen?
  De MyHeritage DNA test kan unieke matches vinden met gebruikers die alleen via MyHeritage zijn getest, maar ook met hen die DNA resultaten van andere dienstverleners naar MyHeritage hebben geüpload. Dankzij het wijde internationale bereik en beschikbaarheid van MyHeritage in meer dan 40 talen, heeft u een grotere kans om een match te vinden met familie in andere landen. U ontvangt tevens een uitgebreide etnische analyse van MyHeritage, gebruikmakend van de grootste bron van mogelijke etniciteiten die er is.
 • Kan ik MyHeritage DNA als een cadeau geven?
  Jazeker! Wanneer u online bestelt kunt u de kit naar uzelf of het adres van iemand anders opgeven en wij versturen dan de DNA kit naar hen. Als zij de DNA kit die u voor hen gekocht heeft ontvangen, worden ze gevraagd een gratis MyHeritage account te openen, als ze dat nog niet hebben, en de nieuwe kit te activeren.
  Vanaf het moment dat zij hun kit geactiveerd hebben, zullen wij hen relevante e-mails, over het volgen van hun monster, sturen en natuurlijk ook de resultaten, wanneer deze klaar zijn.
 • Welk voor soort monster moet ik aanleveren?
  De MyHeritage DNA test kit is eenvoudig te gebruiken en vereist geen bloed of spuug. Om uw DNA te verzamelen, dient u eenvoudigweg de binnenkant van uw wang te schrapen met een klein wattenstaafje gedurende 45 seconden, en dit te herhalen met een tweede staafje. De staafjes worden dan in flacons gestopt en opgestuurd naar ons DNA lab voor analyse. U kunt de resultaten veilig online bekijken op de MyHeritage website.
 • Hoe lang duurt het om resultaten te krijgen?
  Zodra uw kit in ons laboratorium is gearriveerd zal het 3-4 weken duren voor de resultaten gereed zijn. Zodra resultaten beschikbaar zijn zullen wij u via e-mail op de hoogte stellen en zullen deze voor u online toegankelijk zijn.
 • Hoe gaat u mijn DNA monster verwerken?
  De MyHeritage DNA test gebruikt op microarray gebaseerde autosomale DNA testen. Deze test verstrekt ruwe data die ons helpen uw DNA matches te berekenen evenals de Geschatte Etniciteit van alle voorouderlijke lijnen, zowel van vaderskant als van moederskant.
 • Wat is het verband tussen DNA en stambomen?
  DNA en stambomen vullen elkaar aan. DNA kan worden gebruikt om gedocumenteerde stamboomverbindingen te bewijzen of af te wijzen. Bijvoorbeeld, als er een andere persoon met uw achternaam is of een stamboomeigenaar met wie u een Smart Match™ heeft, kunt u beide op MyHeritage DNA testen om vast te stellen of u werkelijk verwant bent. Omgekeerd zijn stambomen van onschatbare waarde om het verwantschap-pad naar DNA Matches te begrijpen. Het maken van een stamboom wordt aanbevolen voor iedereen die een DNA test doet, om het meeste uit de DNA resultaten te halen en om het volledige verhaal daarachter te ontdekken. MyHeritage levert uitstekende hulpmiddelen om een stamboom te maken en heeft 9,6 miljard historische records die het leuk en gemakkelijk maken om deze uit te breiden.