Gratis stamboom. Gratis genealogische software. Stamboom maken. Stamboom ontwerpen.Gratis stamboom. Gratis genealogische software. Stamboom maken. Stamboom ontwerpen. Gratis stamboom. Gratis genealogische software. Stamboom maken. Stamboom ontwerpen.Over MyHeritage
MyHeritage is gesticht door een team van mensen met een passie voor genealogie en uitgebreide kennis van Internet technologie. Onze visie was om het voor mensen over de gehele wereld gemakkelijker te maken om de kracht van internet te gebruiken teneinde hun erfgoed te ontdekken en hun banden met familie en vrienden te versterken.

Vanaf 2005 waren wij gevestigd in het mooie dorpje Bnei Atarot, in de buurt van Tel Aviv, Israël, dat in 1902 door Duitse Tempeliers onder de naam Wilhelma gesticht werd.

Geïnspireerd door de velden en boomgaarden om ons heen en door de villa's van de Tempeliers, waarvan er één als ons hoofdkwartier heeft gediend, hebben we de instrumenten van morgen gebruikt om de familiegeschiedenis van gisteren te onderzoeken. In februari 2012, als gevolg van onze voortdurende groei, verhuisden we naar prachtige nieuwe kantoren in Or Yehuda, Israel.
We hebben ook kantoren in de U.S.A. in Lehi, Utah en LA, Californië en hebben werknemers en vertegenwoordigers in vele landen van de wereld.
Als dynamisch netwerk voor familiegeschiedenis ontwikkelen onze innovaties voor het bouwen van stambomen en het zoeken naar historische gegevens zich constant teneinde families te voorzien van de meest uitdagende en bevredigende ervaring. Onze recente overnames van World Vital Records en Geni.com bijvoorbeeld, hebben ons in staat gesteld om miljarden historische records en opwindende hulpmiddelen voor samenwerking aan te bieden aan een breder en internationaler publiek dan ooit tevoren.
Als u net zo gepassioneerd bent als wij over het onderzoek naar hetgeen u gemaakt heeft tot wat u bent en over het delen van uw ervaringen met familieleden en vrienden, is MyHeritage de plaats voor u.