MyHeritage brengt u met trots de Amerikaanse volkstelling van 1940

Zoek in de Volkstelling 1940 index

  informatie is beschikbaar over elk van de 132 miljoen Amerikanen in de volkstelling van 1940.

Naam

Geboorte

Bereken het
Was ongeveer jaar oud in Bereken het
Vul een geldige leeftijd in
Vul een geldig jaar in

Woonplaats


Zoeken
Formulier wissen
 • MEER INFORMATIE OVER HET LEVEN VAN DE 'GREATEST GENERATION' IN UW FAMILIE

  Waar zijn ze geboren? Wat waren hun volledige namen? Welke opleiding hadden ze? Waar hebben ze geleefd? Met wie hebben ze geleefd? Waar waren zij vijf jaar eerder? Wat was hun beroep? Hoeveel verdienden ze? Wij brengen u alle afbeeldingen en een doorzoekbare index voor de U.S. Volkstelling van 1940 en wij zullen er zijn om u te helpen meer te ontdekken over uw voorouders en familieleden die tijdens moeilijke tijden – zoals de Crisistijd en later de Tweede Wereldoorlog, leefden en levende herinneringen verbinden met historische documenten.
 • DE GROOTSTE TIJDSBESPAARDER

  Door gebruik te maken van een krachtige technologie, vergelijkt MyHeritage automatisch alle gegevens uit de volkstelling van 1940 met de individuen uit uw stamboom. Dit is de grootste tijdbespaarder...ga rustig zitten en wij doen al het zware werk voor u.
 • TERUG NAAR 1940

  Klik op de infografiek hiernaast voor een aantal leuke feiten over 1940.
 • U.S. VOLKSTELLING 1940 FORMULIER

  Slechts 72 jaar geleden kunnen uw eigen familieleden een van deze documenten hebben ingevuld. Vanaf 2 April 2012 kunt u een beter inzicht krijgen in de manier waarop ze leefden.
  Een 1940 Volkstelling voorbeeldformulier weergeven
 • BENT U ER KLAAR VOOR....

  Bouw een stamboom op MyHeritage of importeer vandaag een GEDCOM. In begin April 2012 beginnen wij geleidelijk met het uploaden en zoeken van nieuwe volkstellingsgegevens en u ontvangt automatisch een melding wanneer we met succes documenten hebben gevonden die met personen in uw stamboom overeenkomen. Start uw stamboom, het is gratis!Importeer uw GEDCOM