Welkom
Mijn naam is Karen Fontecha De la Torre , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 162 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 5 mei 2019 en heeft momenteel 9 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
mei 06, 2019
Karen Fontecha De la Torre heeft de gegevens van <Privé> Hierro Torres en <Privé> Fontecha Flores bijgewerkt in stamboom Fontecha De la Torre Family Tree.
Karen Fontecha De la Torre heeft <Privé> Hierro Torres en <Privé> Fontecha Flores toegevoegd aan stamboom: Fontecha De la Torre Family Tree.
mei 03, 2019
Karen Fontecha De la Torre heeft <Privé> , <Privé> Celaya De la Torre , <Privé> Celaya De la Torre , <Privé> Celaya en 17 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: Fontecha De la Torre Family Tree.
mei 02, 2019
Karen Fontecha De la Torre heeft een foto toegevoegd van Christian Flores Young en Charen Flores Young :
 
Karen Fontecha De la Torre heeft een foto toegevoegd van Sir Jodi Lafata :
 
Karen Fontecha De la Torre heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> , <Privé> Celaya De la Torre , <Privé> Celaya De la Torre , <Privé> Celaya en 18 andere mensen in de stamboom Fontecha De la Torre Family Tree.
apr 27, 2019
Klaus is lid geworden van de site.
Karen Fontecha De la Torre is lid geworden van een andere familiesite: Our Family / Unsere Familie
apr 26, 2019
Karen Fontecha De la Torre nodigde Juan Fontecha uit op de familiesite.
Karen Fontecha De la Torre heeft <Privé> De la Torre Flores , <Privé> Fontecha , <Privé> Fontecha , <Privé> Fontecha en 10 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: Fontecha De la Torre Family Tree.
Karen Fontecha De la Torre heeft Enrique Flores González gemarkeerd op 1 foto's
 
Karen Fontecha De la Torre heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> De la Torre Flores , <Privé> Fontecha , <Privé> Fontecha , <Privé> Fontecha en 14 andere mensen in de stamboom Fontecha De la Torre Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000058