Welkom
Mijn naam is Mark de Groot , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 700 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 30 jul 2018 en heeft momenteel 2 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
jun 11, 2018
Mark de Groot heeft de gegevens van Philippus Willebrands en Cornelia Phillipina Oudesteijn (geboren Willebrands) bijgewerkt in stamboom De Groot.
apr 26, 2018
Mark de Groot is lid geworden van een andere familiesite: stuifzand Web Site
apr 25, 2018
Mark de Groot heeft Cornelia Phillipina Buquet (geboren Dallau) , <Privé> de Groot (geboren Rijkers) , Bertus de Groot , <Privé> de Groot en 1 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: De Groot.
Mark de Groot heeft de gegevens bijgewerkt van Cornelia Phillipina Buquet (geboren Dallau) , <Privé> de Groot (geboren Rijkers) , Lucas Cornelis Jacobus Koolen , <Privé> Koolen en 10 andere mensen in de stamboom De Groot.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000095