Welkom
Mijn naam is <webmaster>, en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 13046 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 11 dec 2018 en heeft momenteel 7 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
Vandaag
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft de gegevens bijgewerkt van Isaack Jan Danielsz. Nijs , Cécile Nijs (Nys) (born Muysson) , NN Nijs (born Gabry) , Philippe Nijs en 13 andere mensen in de stamboom de Ridder Family Tree.
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft NN Nijs (born Gabry) , Philippe Nijs , NN Nijs , NN Nijs en 9 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: de Ridder Family Tree.
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft een bron toegevoegd Krul.org in de de Ridder Family Tree stamboom
dec 09, 2018
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom de Ridder Family Tree vanuit Family Tree Builder.
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft Bernhardus Buma gemarkeerd op 1 foto's
 
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft N.n. Hesselink (born Hesselinck) , Bernt Hesselink , Trijntje Blok (born Albers) , Arend Jans Blok en 9 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: de Ridder Family Tree.
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft de gegevens bijgewerkt van Janneke Albertsdr Hesselink (born Cremer) , NN Hesselinck , N.n. Hesselink (born Hesselinck) , Harmen Johan(ne)sz Hesselinck en 28 andere mensen in de stamboom de Ridder Family Tree.
dec 07, 2018
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom de Ridder Family Tree vanuit Family Tree Builder.
dec 06, 2018
Rob (Robert Jan) de Ridder is lid geworden van een andere familiesite: Thill Crosley Web Site
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom de Ridder Family Tree vanuit Family Tree Builder.
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft de gegevens bijgewerkt van Mabelia Van Der Arkel Van Der Lede II , Alphert Van Heusden , Willem I van Brederode, De Elegante , Agniese Van Den Berghe Van Arkel, en Nypoort (born Van Teylingen (van Brederode)) en 20 andere mensen in de stamboom de Ridder Family Tree.
Rob (Robert Jan) de Ridder heeft Floris Hugo Gerard Teijlingen , Gisela Gerard (gijsberta; Vogels: Rysela) van Holland (born Teylinc) , Thetburgia van Althena van Brederode van Teylingen (born Jansdr) , Gerrit van Teylingen en 8 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: de Ridder Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000546