Welkom
Mijn naam is Willie van Berkel , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 6303 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 16 mei 2019 en heeft momenteel 7 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
mei 16, 2019
Willie van Berkel heeft <Privé> van Berkel toegevoegd aan stamboom: van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft de gegevens van <Privé> van Berkel en Cornelis van Berkel, * bijgewerkt in stamboom van Berkel Family Tree.
mei 14, 2019
Willie van Berkel heeft Hendrika Van Esch (geboren Van Boxtel) gemarkeerd op 1 foto's
 
Willie van Berkel heeft de gegevens van Hendrika Van Esch (geboren Van Boxtel) bijgewerkt in stamboom van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft Hendrika Van Esch (geboren Van Boxtel) toegevoegd aan stamboom: van Berkel Family Tree.
mei 09, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens bijgewerkt van Maria Jacobi Verhagen / Verhaagen / Verhaegen (geboren van Berkel) , Petrus Jacobus Hugo (Peter) van Berkel / van Berckel , Johannes van Berkel , Petrus Jacobus (Pieter) van Berkel en 14 andere mensen in de stamboom van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft Petrus Jacobus Hugo (Peter) van Berkel / van Berckel , Johannes van Berkel , Petrus Jacobus (Pieter) van Berkel , <Privé> van Berkel en 13 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Berkel Family Tree.
mei 07, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> van Berkel , Theodorus van Berkel , Cornelis van Berkel , Adriana Wilhelmina van Berkel (geboren van Oers) en 8 andere mensen in de stamboom van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft <Privé> van Berkel , Theodorus van Berkel , <Privé> van Berkel , <Privé> van Berkel en 3 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Berkel Family Tree.
apr 30, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens van Petronella Spierings (geboren van Berkel) bijgewerkt in stamboom van Berkel Family Tree.
apr 20, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens bijgewerkt van Johanna van Berkel , Johanna Verhagen (geboren van Berkel) , Johanna / Jeanne van Hamond (geboren van Berkel) , Joannes Joannis van Berkel en 2 andere mensen in de stamboom van Berkel Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000026