Welkom
Mijn naam is Willie van Berkel , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 6654 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 4 nov 2019 en heeft momenteel 7 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
nov 04, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens van jacobus joannes godefridus van Berkel bijgewerkt in stamboom van Berkel Family Tree.
nov 03, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens bijgewerkt van Jacobus Henricus van Berkel , Petronella Antonius van Berkel (geboren van Overbeek) , Marie Schuurmans (geboren van Berkel) , Joannes (Jan) Joannis van Berkel en 18 andere mensen in de stamboom van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft Joannes (Jan) Joannis van Berkel , Joannes Lambert van Berkel , Joannes (Jan) Joannis van Berkel , Joannes Lambert van Berkel en 5 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Berkel Family Tree.
okt 27, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens van <Privé> van Hout , Gijsbertus Johannes van Hout en Willem van Berkel bijgewerkt in stamboom van Berkel Family Tree.
okt 08, 2019
Willie van Berkel heeft Joannes (Jan) Joannis van Berkel toegevoegd aan stamboom: van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft de gegevens van Joannes (Jan) Joannis van Berkel en Aldegonda Roelofs Schuurmans (geboren van Berkel) bijgewerkt in stamboom van Berkel Family Tree.
sep 22, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> Hannig , <Privé> Hannig , Petronella Antonius van Berkel (geboren van Overbeek) , Marie Schuurmans (geboren van Berkel) en 6 andere mensen in de stamboom van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft <Privé> Hannig , <Privé> Hannig , Johannes Schuurmans , Jan Govaart Schuurmans en 2 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Berkel Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000033