Welkom
Mijn naam is Willie van Berkel , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 6548 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 15 jul 2019 en heeft momenteel 7 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
Gisteren
Willie van Berkel heeft Antonius (Antoon) Spierings gemarkeerd op 1 foto's
 
Willie van Berkel heeft de gegevens van Petronella Spierings (geboren van Berkel) , <Privé> Timmers (geboren Spierings) , Antonius (Antoon) Spierings en Joannes Henricus van Berkel bijgewerkt in stamboom van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft <Privé> Timmers (geboren Spierings) , Antonius (Antoon) Spierings en Joannes Henricus van Berkel toegevoegd aan stamboom: van Berkel Family Tree.
jul 14, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens van Petronella Antonius van Berkel (geboren van Overbeek) en Antonia(antonetta) Joannis van Vessem (geboren van Berkel) bijgewerkt in stamboom van Berkel Family Tree.
jul 05, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens bijgewerkt van Lambertus Joannis Lamberti van Berkel , Maria Schuurmans-van Berkel , Johannes van Berkel , Hendrikus van Berkel en 2 andere mensen in de stamboom van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft Maria Schuurmans-van Berkel , Johannes van Berkel , Hendrikus van Berkel , Johannes van Berkel en 1 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Berkel Family Tree.
jun 29, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens van Martinus Henricus van Berkel (Berckel) , Maria Schuurmans (geboren van Berkel) , Johannes Schuurmans en Jan Govaart Schuurmans bijgewerkt in stamboom van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft Johannes Schuurmans en Jan Govaart Schuurmans toegevoegd aan stamboom: van Berkel Family Tree.
jun 26, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens bijgewerkt van Ruth van Berkel , <Privé> van Berkel , Elisabeth van Baardwijk (geboren van Berkel) , Cristina van Pinxteren (geboren van Berkel) en 23 andere mensen in de stamboom van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft <Privé> van Berkel , Elisabeth van Baardwijk (geboren van Berkel) , Cristina van Pinxteren (geboren van Berkel) , Antonia van Oorschot (geboren van Berkel) en 21 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Berkel Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000027