Welkom
Mijn naam is Willie van Berkel , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 6638 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 12 sep 2019 en heeft momenteel 7 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
sep 12, 2019
Willie van Berkel heeft <Privé> Beckers , <Privé> Beckers , <Privé> Beckers , <Privé> Beckers en 2 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft de gegevens bijgewerkt van Cornelius van Berkel , <Privé> Beckers , <Privé> Beckers , Aldegonda Roelofs Schuurmans (geboren van Berkel) en 10 andere mensen in de stamboom van Berkel Family Tree.
sep 07, 2019
Willie van Berkel heeft <Privé> van Berkel , <Privé> van Berkel , Roelof Johannes Rudolf van Berkel , <Privé> van Berkel (geboren van Seelant) en 4 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Berkel Family Tree.
Willie van Berkel heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> van Berkel , <Privé> van Berkel , Roelof Johannes Rudolf van Berkel , <Privé> van Berkel (geboren van Seelant) en 10 andere mensen in de stamboom van Berkel Family Tree.
aug 17, 2019
Willie van Berkel heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> van Berkel , Theodorus Joannes van Berkel , Wilhelmina Rokven (geboren van Berkel) , Maria Petrus van Berkel (geboren van den Heuvel) en 1 andere mensen in de stamboom van Berkel Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000031