Welkom
Mijn naam is Bep van den Dobbelsteen , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 3368 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 1 apr 2019 en heeft momenteel 12 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
apr 01, 2019
Bep van den Dobbelsteen nodigde Gerardus Klievink uit op de familiesite.
mrt 27, 2019
Bep van den Dobbelsteen heeft de gegevens bijgewerkt van Johanna Aleida Marie Klievink (born Frieling) , Janna Klievink (born Wolters) , Hendrikus (Jan Hendrik) Klievink , Gerardus Johannes Klievink en 3 andere mensen in de stamboom van den Dobbelsteen Family Tree.
Bep van den Dobbelsteen heeft Euphemia Vennegoor (born Masselink) en Jan Vennegoor toegevoegd aan stamboom: van den Dobbelsteen Family Tree.
mrt 25, 2019
Bep van den Dobbelsteen heeft de gegevens bijgewerkt van Jacobus Mulders , Mathias Mulders , <Privé> Vrugt , <Privé> de Jong en 52 andere mensen in de stamboom van den Dobbelsteen Family Tree.
Bep van den Dobbelsteen heeft Jacobus Mulders , Mathias Mulders , <Privé> Mulders , <Privé> Mulders en 22 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van den Dobbelsteen Family Tree.
mrt 23, 2019
Bep van den Dobbelsteen heeft <Privé> van Tienen (born Beugerink) , <Privé> van Tienen , Josephina Robeers (born Jacobs) , Johannes Jacobs en 35 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van den Dobbelsteen Family Tree.
Bep van den Dobbelsteen heeft de gegevens bijgewerkt van Henrietta Eijckmans (born Herckenrath) , Gijsbertus Herckenrath , Antonia Herckenrath , Antonia Herckenrath en 98 andere mensen in de stamboom van den Dobbelsteen Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000196