Welkom
Mijn naam is Geurtsen/Hommel , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 36451 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 19 nov 2019 en heeft momenteel 6 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
Gisteren
Geurtsen/Hommel heeft een foto toegevoegd van Claas Willemse van Diepeveen , Geurt Claessen Diepeveen , Jan Claessen Diepeveen , Grietje Claessen Diepeveen , 2 en andere personen:
 
Geurtsen/Hommel heeft de gegevens bijgewerkt van Gijsbertjen Everts (Gaasbeek) , Dirk Roelofsze Gaasbeek , Ina Geurtsen , <Privé> Swart en 204 andere mensen in de stamboom Geurtsen Family Tree.
Geurtsen/Hommel heeft <Privé> Swart , <Privé> Swart , <Privé> van Nieburg (Swart) , <Privé> Evertsen (Zwart) en 46 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: Geurtsen Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0002074