Welkom
Mijn naam is Jaqueline Deneka Arantes Souza , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 293 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 15 feb 2019 en heeft momenteel 30 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
okt 29, 2018
Jaqueline Deneka Arantes Souza heeft de gegevens van Antonio Giovanni Moro bijgewerkt in stamboom Deneka Arantes Souza Family Tree.
aug 13, 2018
Jaqueline Deneka Arantes Souza heeft de gegevens van Anna Maria Moro bijgewerkt in stamboom Deneka Arantes Souza Family Tree.
aug 07, 2018
Jaqueline Deneka Arantes Souza heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> Costa Junior , <Privé> Costa , <Privé> Costa , <Privé> Alves Costa en 2 andere mensen in de stamboom Deneka Arantes Souza Family Tree.
aug 06, 2018
Jaqueline Deneka Arantes Souza heeft een foto toegevoegd van Domenico Martino Masaro :
 
Jaqueline Deneka Arantes Souza heeft de gegevens van Domenico Martino Masaro bijgewerkt in stamboom Deneka Arantes Souza Family Tree.
aug 03, 2018
Jaqueline Deneka Arantes Souza nodigde Albert Pasqualotto uit op de familiesite.
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000029