Welkom
Mijn naam is Jolanda Voogt , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 1269 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 24 jul 2018 en heeft momenteel 6 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
jul 24, 2018
Edgar Voogt is lid geworden van de site.
sep 04, 2017
Jolanda Voogt heeft de gegevens van Hendrik Ploeg bijgewerkt in stamboom Voogt Family Tree.
aug 04, 2017
Cor Ernest is lid geworden van de site.
Jolanda Voogt heeft de gegevens bijgewerkt van Johanna Freijters (geboren Vermunt) , Sebastiaan Vermunt , <Privé> Vermunt , Gerardus Vermunt en 13 andere mensen in de stamboom Voogt Family Tree.
Jolanda Voogt heeft Adriana van Gils (geboren Vermunt) , <Privé> Vermunt , Petronella van Laarhoven (geboren Vermunt) , Cornelia Kouters (geboren Vermunt) en 4 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: Voogt Family Tree.
jul 30, 2017
Jolanda Voogt heeft de gegevens van Wilhelmina van den Burg (geboren Voogt (Voogd)) bijgewerkt in stamboom Voogt Family Tree.
jul 17, 2017
Jolanda Voogt heeft de gegevens bijgewerkt van Maria Voogt , Willeminus Voogt , Maria Cornelia van Bragt (geboren Voogt) , Willeminus Voogt en 6 andere mensen in de stamboom Voogt Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000149