Welkom
Mijn naam is Catharina Valkenburg , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 250 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 16 okt 2018 en heeft momenteel 3 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
okt 16, 2018
Niek Lucassen is lid geworden van een andere familiesite: van Deurzen - Koop - van Driel - van Reenen Web Site
jul 26, 2018
Catharina Valkenburg heeft de gegevens van Nijs Slagt bijgewerkt in stamboom Valkenburg Family Tree.
mei 16, 2018
Catharina Valkenburg heeft de gegevens van Frans Boegem en <Privé> Terscheggert (Boegem) bijgewerkt in stamboom Valkenburg Family Tree.
apr 29, 2018
Catharina Valkenburg heeft de gegevens van Janny Broersma (Boegem) bijgewerkt in stamboom Valkenburg Family Tree.
apr 27, 2018
Catharina Valkenburg heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> Veerman , <Privé> Veerman , <Privé> , <Privé> en 3 andere mensen in de stamboom Valkenburg Family Tree.
Catharina Valkenburg heeft <Privé> , <Privé> , <Privé> , <Privé> en 1 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: Valkenburg Family Tree.
jan 08, 2017
Catharina Valkenburg heeft de gegevens van <Privé> van den Broek en <Privé> van den Broek bijgewerkt in stamboom Valkenburg Family Tree.
Catharina Valkenburg heeft <Privé> van den Broek en <Privé> van den Broek toegevoegd aan stamboom: Valkenburg Family Tree.
Catharina Valkenburg is lid geworden van een andere familiesite: maarseveen Web Site
jan 07, 2017
Catharina Valkenburg heeft de gegevens bijgewerkt van Dirkje Wilhelmina Johanna Valkenburg , Albertus Valkenburg , Jan Nagtegaal , Gijsbert (Gijs) van Esseveld en 10 andere mensen in de stamboom Valkenburg Family Tree.
jan 06, 2017
Catharina Valkenburg heeft de gegevens van <Privé> van Esseveld en Gijsbert (Gijs) van Esseveld bijgewerkt in stamboom Valkenburg Family Tree.
dec 30, 2016
Catharina Valkenburg heeft Frans Boegem toegevoegd aan stamboom: Valkenburg Family Tree.
Catharina Valkenburg heeft de gegevens van Frans Boegem en Siena Wilhelmina Verrier (Boegem) bijgewerkt in stamboom Valkenburg Family Tree.
dec 28, 2016
Catharina Valkenburg heeft de gegevens van Sjoukje Holtrop (Boegem) en Adriaan (Andreis ) Smits bijgewerkt in stamboom Valkenburg Family Tree.
dec 24, 2016
Catharina Valkenburg heeft de gegevens van Jan Nagtegaal en Albertus (Albert) Valkenburg bijgewerkt in stamboom Valkenburg Family Tree.
dec 17, 2016
Catharina Valkenburg heeft de gegevens van Clasina van Staveren (Valkenburg) bijgewerkt in stamboom Valkenburg Family Tree.
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000323