Welkom
Mijn naam is Peter van Overbeek , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 75 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 11 nov 2017 en heeft momenteel 2 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
nov 11, 2017
Peter van Overbeek heeft de gegevens van Cornelis Gerardus Josephus Kerkhof en Alberta Johanna Kerkhof bijgewerkt in stamboom van Overbeek Family Tree.
nov 10, 2017
Peter van Overbeek is lid geworden van een andere familiesite: Van Stralen Web Site
nov 02, 2017
Peter van Overbeek heeft <Privé> van Overbeek toegevoegd aan stamboom: van Overbeek Family Tree.
Peter van Overbeek heeft de gegevens van <Privé> van Overbeek , <Privé> van Overbeek , Wilhelmina Maria (Mien) Kerkhof en Jozef Johannes (Jo) van Overbeek bijgewerkt in stamboom van Overbeek Family Tree.
jan 11, 2015
Peter van Overbeek heeft de gegevens bijgewerkt van Anna Catharina Kerkhof , Egbertus Kerkhof , Honoria Kerkhof , Hermina Pluk en 7 andere mensen in de stamboom van Overbeek Family Tree.
Peter van Overbeek heeft Anna Catharina Kerkhof , Egbertus Kerkhof , Honoria Kerkhof , Hermina Pluk en 6 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Overbeek Family Tree.
jan 10, 2015
L. van Limbeek is lid geworden van de site.
Peter van Overbeek heeft de gegevens bijgewerkt van Gerardus Kerkhof , Bernardina Kerkhof , Arnoldus Kerkhof , Bardina Kerkhof en 60 andere mensen in de stamboom van Overbeek Family Tree.
Peter van Overbeek heeft Gerardus Kerkhof , Bernardina Kerkhof , Arnoldus Kerkhof , Bardina Kerkhof en 55 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Overbeek Family Tree.
jun 25, 2011
Peter van Overbeek heeft de gegevens bijgewerkt van Wilhelmina Theodora Kersten , Wilhelmina Maria (Mien) Kerkhof , <Privé> van Overbeek , Jozef Johannes (Jo) van Overbeek en 1 andere mensen in de stamboom van Overbeek Family Tree.
Peter van Overbeek heeft Wilhelmina Theodora Kersten en Peter van Overbeek toegevoegd aan stamboom: van Overbeek Family Tree.
aug 13, 2009
Peter van Overbeek heeft de gegevens van Jozef Johannes (Jo) van Overbeek en Wilhelmina Maria (Mien) Kerkhof bijgewerkt in stamboom van Overbeek Family Tree.
mei 27, 2008
Peter van Overbeek heeft de gegevens van <Privé> van Overbeek bijgewerkt in stamboom van Overbeek Family Tree.
Peter van Overbeek heeft <Privé> van Overbeek , Wilhelmina Maria (Mien) Kerkhof en Jozef Johannes (Jo) van Overbeek toegevoegd aan stamboom: van Overbeek Family Tree.
Peter van Overbeek heeft een nieuwe stamboom gemaakt: van Overbeek Family Tree
Peter van Overbeek is lid geworden van de site.
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000097