Welkom
Mijn naam is Roel Post , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 35092 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 9 dec 2018 en heeft momenteel 8 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
dec 09, 2018
Roel Post heeft Jentien Bruintjes gemarkeerd op 1 foto's
 
Roel Post heeft de gegevens bijgewerkt van Aaltje Lassche (geboren van Veen) , Jentien Bruintjes , Driesjen Andries Visser (geboren Bastiaan) , Jan Jans van der Weerd en 1 andere mensen in de stamboom HomePage.
Roel Post heeft een bron toegevoegd BillionGraves in de NetjesVrij stamboom
Roel Post heeft een bron toegevoegd Nederlands, Burgelijke geboortes, 1811-1915 in de NetjesVrij stamboom
Roel Post heeft een bron toegevoegd Nederland, Overlijdensregister (Burgerlijke Stand), 1811-1965 in de NetjesVrij stamboom
Roel Post heeft de gegevens bijgewerkt van Hendrik Hein , Trijntje van Benthem (born Winters) , Hendrikje Hein (born Schilder) , Aaltjen Schilder (born Brink) en 2 andere mensen in de stamboom NetjesVrij.
okt 31, 2018
Roel Post heeft een bron toegevoegd WikiTree in de NetjesVrij stamboom
Roel Post heeft de gegevens bijgewerkt van Lammigje van Benthem (born ter Hofstee) , Jannes van Benthem , Evert van Benthem , Jansje van der Linde (born van Benthem) en 3 andere mensen in de stamboom NetjesVrij.
okt 04, 2018
Roel Post heeft de gegevens bijgewerkt van Roelof van der Sluis , Jan Eenkhoorn , Jan van der Linde , Femmigje Hoekman (born van Dijk) en 1 andere mensen in de stamboom NetjesVrij.
Roel Post heeft de gegevens bijgewerkt van Jannigje Evers Beekhof (geboren van Ommen) , Hendrikje Hein (geboren Schilder) , Aaltje van Dijk (geboren van Renes) , Klaas van der Linde en 1 andere mensen in de stamboom HomePage.
sep 26, 2018
Roel Post heeft de gegevens van Evert Jacobs van de Werfhorst en Hendrik van de Werfhorst, IV11. bijgewerkt in stamboom HomePage.
sep 10, 2018
Roel Post heeft de gegevens van Roelof van der Sluis , Hendrikje Stoel (geboren Visscher) , Berend Hein en Gerrit van de Werfhorst bijgewerkt in stamboom HomePage.
aug 19, 2018
Roel Post heeft de gegevens bijgewerkt van Hendrik Hein , Jacob Visscher , Lubbert Selles , Berendje Rook (geboren Riezebos) en 1 andere mensen in de stamboom HomePage.
jul 28, 2018
Roel Post heeft de gegevens van Gerrit Bruintjes bijgewerkt in stamboom HomePage.
jul 25, 2018
Roel Post heeft de gegevens van Lubberta van Uchtrop (geboren Kroeze) bijgewerkt in stamboom HomePage.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000333