Welkom
Mijn naam is Anouk van Aalen , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 59 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 17 apr 2019 en heeft momenteel 4 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
apr 17, 2019
erwin de bruijn is lid geworden van de site.
mei 04, 2015
Anouk van Aalen heeft de gegevens van <Privé> Mosterd bijgewerkt in stamboom van Aalen Family Tree.
Anouk van Aalen heeft <Privé> Mosterd toegevoegd aan stamboom: van Aalen Family Tree.
dec 04, 2014
Anouk van Aalen heeft de gegevens van Onbekend Horsten , <Privé> Mol (geboren Horsten) , <Privé> van Aalen en <Privé> Mosterd (geboren van Aalen) bijgewerkt in stamboom van Aalen Family Tree. (via MyHeritage mobiel app)
Anouk van Aalen heeft <Privé> Mol (geboren Horsten) , <Privé> van Aalen en <Privé> Mosterd (geboren van Aalen) toegevoegd aan stamboom: van Aalen Family Tree. (via MyHeritage mobiel app)
nov 26, 2014
Anouk van Aalen nodigde Maritza Hernandez uit op de familiesite.
Anouk van Aalen nodigde ellyv van aalen uit op de familiesite.
Anouk van Aalen heeft een bron toegevoegd Online Begraafplaatsen - Nederlandse Begraafplaatsen in de van Aalen Family Tree stamboom
Anouk van Aalen heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> Hoogendoorn , <Privé> de Bruijn , <Privé> Horsten , <Privé> Horsten en 10 andere mensen in de stamboom van Aalen Family Tree.
Anouk van Aalen heeft <Privé> Hoogendoorn , <Privé> Horsten , <Privé> Horsten , Onbekend Horsten en 11 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Aalen Family Tree.
Anouk van Aalen heeft een nieuwe stamboom gemaakt: van Aalen Family Tree
Anouk van Aalen heeft de familiesite aangemaakt.
Veel plezier bij het gebruiken van uw MyHeritage familiesite!
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000037