Welkom
Mijn naam is Hinke van Netten , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 56 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 22 aug 2019 en heeft momenteel 2 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
aug 22, 2019
Johannes Bauke Age Jan Osinga is lid geworden van een andere familiesite: Visee Web Site
Johannes Bauke Age Jan Osinga is lid geworden van een andere familiesite: stamboom Web Site
aug 20, 2019
Johannes Bauke Age Jan Osinga is lid geworden van een andere familiesite: Voorouders Wilfred van der Werf Web Site
aug 19, 2019
Johannes Bauke Age Jan Osinga is lid geworden van de site.
dec 30, 2016
Hinke van Netten heeft de gegevens van Franke van Netten en Pier van Netten bijgewerkt in stamboom van Netten Family Tree.
Hinke van Netten heeft Franke van Netten toegevoegd aan stamboom: van Netten Family Tree.
dec 21, 2016
Hinke van Netten heeft de gegevens van Trijntje Piers van Netten (born Visser) , Rinske Osinga (born van Netten) en <Privé> Bines (born van Netten) bijgewerkt in stamboom van Netten Family Tree.
dec 20, 2016
Hinke van Netten heeft de gegevens van Pier van Netten en Aagje Klazes Rusticus (born Feenstra) bijgewerkt in stamboom van Netten Family Tree.
dec 06, 2016
Hinke van Netten heeft een bron toegevoegd Netherlands Burial Records in de van Netten Family Tree stamboom
Hinke van Netten heeft de gegevens van Marie van Netten (born Rusticus) en <Privé> Hopping (born Bines) bijgewerkt in stamboom van Netten Family Tree.
dec 01, 2016
Hinke van Netten heeft een foto toegevoegd van Grietje van Netten , Rimmert van Netten , Pier van Netten en Marie van Netten (born Rusticus) :
 
Hinke van Netten heeft de gegevens van Grietje van Netten , Rimmert van Netten , Pier van Netten en Marie van Netten (born Rusticus) bijgewerkt in stamboom van Netten Family Tree.
nov 28, 2016
Hinke van Netten heeft de gegevens van Tjeerd Tjittes (Tietes) van der End bijgewerkt in stamboom van Netten Family Tree.
nov 22, 2016
Hinke van Netten heeft de gegevens van <Privé> Bines (born van Netten) bijgewerkt in stamboom van Netten Family Tree.
nov 14, 2016
Hinke van Netten heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> Bines , <Privé> Bines , <Privé> Lawless (born Bines) , <Privé> Hopping (born Bines) en 5 andere mensen in de stamboom van Netten Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000045