Welkom
Mijn naam is Christine van Schagen , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 625 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 17 mrt 2019 en heeft momenteel 2 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
Gisteren
Christine van Schagen heeft de gegevens van Hendrik Kros bijgewerkt in stamboom van Schagen Family Tree.
mrt 06, 2019
Christine van Schagen heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom van Schagen Family Tree vanuit Family Tree Builder.
mrt 05, 2019
Christine van Schagen heeft de gegevens van Cornelia Zweedijk en Jan Karel Fehr bijgewerkt in stamboom van Schagen Family Tree.
mrt 03, 2019
Christine van Schagen heeft Anna Maria Lauselet en Johan Hendrik/Heinrich Fehr toegevoegd aan stamboom: van Schagen Family Tree.
Christine van Schagen heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom van Schagen Family Tree vanuit Family Tree Builder.
Christine van Schagen heeft de gegevens bijgewerkt van Anna Maria Lauselet , Johan Hendrik/Heinrich Fehr , Suzanne Fehr , Jan Karel Fehr en 3 andere mensen in de stamboom van Schagen Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000559