Welkom

 

Mijn naam is Sonja Edelenbos , en ik ben in 2014 met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals jij en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Onze familie Edelenbos komt oorspronkelijk uit Vollenhove, gelegen in de kop van de provincie Overijssel in Nederland. Mijn overgrootvader Matthijs Edelenbos is begin 20e eeuw met zijn derde vrouw Trijntje Brouwer uit zijn geboortestreek vertrokken naar Friesland en heeft zich uiteindelijk gevestigd in Leeuwarden.

Alhoewel de naam doet vermoeden dat wij uit een edel geslacht komen, is niets minder waar. De naam Edelenbos is waarschijnlijk een combinatie van een bijnaam (edel = brave borst, nobele kerel of beste vriend) en een adresnaam (bos= de streek Vollenhove bestond in middeleeuwen uit een groot woud).  

Als je nog opmerkingen of feedback over deze site hebt klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 2298 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 25 feb 2019 en heeft momenteel 36 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

 


Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
feb 25, 2019
Jan Timmerman is lid geworden van een andere familiesite: wey2 Web Site
jan 16, 2019
Sonja Edelenbos heeft de gegevens bijgewerkt van Arendje Gerrits Henstra , Ate Douwes Faber , Sjoerdtje Sipkes de Wal , Willem Rintjes de Wal en 1 andere mensen in de stamboom Edelenbos Family Tree.
jan 12, 2019
Sonja Edelenbos heeft een foto toegevoegd van Hotze Brouwer :
 
Sonja Edelenbos heeft de gegevens van Renske Ales Delfsma , Harmke Brouwer en Hotze Brouwer bijgewerkt in stamboom Edelenbos Family Tree.
jan 06, 2019
Sonja Edelenbos heeft Ymke Punter , Grietje Punter , Nennigje(nenne) Punter , Hotske Punter en 7 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: Edelenbos Family Tree.
Sonja Edelenbos heeft een foto toegevoegd van Hotske Bonnema , Minne Bonnema , Laas Bonnema en Ybeltje Sjoerds Punter :
 
Sonja Edelenbos heeft de gegevens bijgewerkt van Elisabeth Gerbrigje Lenos , Ymke Punter , Grietje Punter , Nennigje(nenne) Punter en 16 andere mensen in de stamboom Edelenbos Family Tree.
jan 04, 2019
Sonja Edelenbos heeft de gegevens bijgewerkt van GERRIT FRANX , Geertje Franx , Cornelis Franx , Willem Franx en 4 andere mensen in de stamboom Edelenbos Family Tree.
Sonja Edelenbos heeft Maria Elisabeth Schrijver en Cornelis Franx toegevoegd aan stamboom: Edelenbos Family Tree.
dec 28, 2018
Sonja Edelenbos nodigde Marijke Edens uit op de familiesite.
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000553