Welkom
Mijn naam is Lothar Maria van Campen , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 5937 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 14 mrt 2019 en heeft momenteel 5 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
mrt 14, 2019
Lothar Maria van Campen heeft Gerardus Arnoldus (Gert) Rensen gemarkeerd op 1 foto's
 
Lothar Maria van Campen heeft Johannes Gerardus (Jan) Rensen gemarkeerd op 1 foto's
 
Lothar Maria van Campen heeft Maria Aleida Rensen gemarkeerd op 1 foto's
 
Lothar Maria van Campen heeft Engelbertus Johannes (Bart) Rensen gemarkeerd op 1 foto's
 
Lothar Maria van Campen heeft de gegevens bijgewerkt van Wilhelmina Goris , <Privé> Rutjes , Joannes Rutjes , <Privé> Rutjes en 27 andere mensen in de stamboom van Campen Family Tree.
Lothar Maria van Campen heeft <Privé> Rutjes , Joannes Rutjes , <Privé> Rutjes , <Privé> Rutjes en 12 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Campen Family Tree.
mrt 07, 2019
Lothar Maria van Campen heeft Theodorus Reijmers gemarkeerd op 1 foto's
 
Lothar Maria van Campen heeft de gegevens van Theodorus Reijmers , Gerardus Reijmers en Henrica Reijmers (geb. Wegh) bijgewerkt in stamboom van Campen Family Tree.
Lothar Maria van Campen heeft Theodorus Reijmers , Gerardus Reijmers en Henrica Reijmers (geb. Wegh) toegevoegd aan stamboom: van Campen Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0001876