Welkom
Mijn naam is Martinus de Vreeze , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 84 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 8 aug 2019 en heeft momenteel 3 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
aug 04, 2019
Tjitze Rijpkema is lid geworden van de site.
mrt 26, 2018
Martinus de Vreeze is lid geworden van een andere familiesite: Andre Siemonsma
feb 22, 2017
Martinus de Vreeze is lid geworden van een andere familiesite: Darja en Bernard-Jan
sep 09, 2016
Bernard-Jan Venhoven heeft verzocht om lid te mogen worden.
dec 30, 2015
Martinus de Vreeze heeft Harmen Lammerts Roodhof , Maria Hendriks Roodhof (geboren de Vries) , Gooits Pieters de Vries (geboren Bult) , Hendrik Geerts de Vries en 7 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: de Vreeze Family Tree.
Martinus de Vreeze heeft de gegevens bijgewerkt van Elizabeth Durks Van der Werf (geboren Hylkema) , Harmen Lammerts Roodhof , Maria Hendriks Roodhof (geboren de Vries) , Gooits Pieters de Vries (geboren Bult) en 11 andere mensen in de stamboom de Vreeze Family Tree.
dec 29, 2015
Martinus de Vreeze nodigde Trijntje Maria Gertrudis de Vreeze uit op de familiesite.
Martinus de Vreeze heeft Franke Hogeterp , Roelofje Roelofs Hogeterp (geboren van Dijk) , Aukje Sjoerds Coehoorn (geboren Siegersma) , Dirk Jans Coehoorn en 26 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: de Vreeze Family Tree.
Martinus de Vreeze heeft de gegevens bijgewerkt van Franke Hogeterp , Roelofje Roelofs Hogeterp (geboren van Dijk) , Aukje Sjoerds Coehoorn (geboren Siegersma) , Dirk Jans Coehoorn en 35 andere mensen in de stamboom de Vreeze Family Tree.
jul 02, 2014
Martinus de Vreeze heeft de gegevens van Anna de Vreeze (geboren van Dijk) , <Privé> de Vreeze en Johannes de Vreeze bijgewerkt in stamboom de Vreeze Family Tree.
jan 05, 2013
Martinus de Vreeze heeft de gegevens van <Privé> de Vreeze bijgewerkt in stamboom de Vreeze Family Tree.
Martinus de Vreeze heeft <Privé> de Vreeze , Anna de Vreeze (geboren van Dijk) en Johannes de Vreeze toegevoegd aan stamboom: de Vreeze Family Tree.
Martinus de Vreeze heeft een nieuwe stamboom gemaakt: de Vreeze Family Tree
Martinus de Vreeze heeft de familiesite aangemaakt.
Veel plezier bij het gebruiken van uw MyHeritage familiesite!
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000082