Welkom
Mijn naam is jean-luc de Moerloose , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 22153 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 19 feb 2019 en heeft momenteel 176 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
feb 17, 2019
BOUTIN DOMINIQUE is lid geworden van een andere familiesite: Lrs Web Site
Lea Ghys is lid geworden van een andere familiesite: Floryn Web Site
feb 11, 2019
hedwig vandevoorde heeft een nieuwe familiesite aangemaakt: pillaert Web Site
jean-luc de Moerloose heeft Maria de Buck gemarkeerd op 1 foto's
 
feb 10, 2019
jean-luc de Moerloose heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom Arbre genealogique de Moerloose-Cauwe-de Meulemeester vanuit Family Tree Builder.
jean-luc de Moerloose heeft de gegevens bijgewerkt van Maria de Buck , Elisabeth ( Isabella ) de Moerloose , Leonie De Wever , Liboor Van de Casteele en 6 andere mensen in de stamboom Arbre genealogique de Moerloose-Cauwe-de Meulemeester.
feb 08, 2019
jean-luc de Moerloose heeft de gegevens bijgewerkt van Livina De Brabander , Egidius (Gillis) De Brabander , Judocus De Brabander , Adriaen Josephus De Brabander en 4 andere mensen in de stamboom DEJAEGHmarietherese.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000977