Welkom
Mijn naam is jean-luc de Moerloose , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 22579 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 22 jun 2019 en heeft momenteel 174 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
jun 22, 2019
jean-luc de Moerloose heeft de gegevens van <Privé> Lawaese , <Privé> Lawaese en Simonna Ghislena Bertha Verheughe bijgewerkt in stamboom Arbre genealogique Version B de de Moerl.
Yoann ABADIE is lid geworden van een andere familiesite: Putney Web Site
jun 21, 2019
jean-luc de Moerloose heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom Arbre genealogique de Moerloose-Cauwe-de Meulemeester vanuit Family Tree Builder.
jun 20, 2019
jean-luc de Moerloose heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom Arbre genealogique de Moerloose-Cauwe-de Meulemeester vanuit Family Tree Builder.
jean-luc de Moerloose heeft Jacques Nemery de Bellevaux gemarkeerd op 1 foto's
 
jean-luc de Moerloose heeft <Privé> Lebrun gemarkeerd op 1 foto's
 
jean-luc de Moerloose heeft <Privé> Lambert gemarkeerd op 1 foto's
 
jean-luc de Moerloose heeft <Privé> Cinelli gemarkeerd op 1 foto's
 
jean-luc de Moerloose heeft <Privé> HOFKENS gemarkeerd op 1 foto's
 
jean-luc de Moerloose heeft Simone Lambert gemarkeerd op 1 foto's
 
jean-luc de Moerloose heeft <Privé> Lambert , <Privé> Lebrun , <Privé> Lambert , <Privé> Cinelli en 2 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: Arbre genealogique de Moerloose-Cauwe-de Meulemeester.
jean-luc de Moerloose heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> Delestienne , Jean NEMERY de BELLEVAUX , André NEMERY de BELLEVAUX , Jacques Nemery de Bellevaux en 15 andere mensen in de stamboom Arbre genealogique de Moerloose-Cauwe-de Meulemeester.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0001017