Welkom
Mijn naam is Johannes van Mourik , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 2237 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 16 mei 2019 en heeft momenteel 6 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
mei 16, 2019
Johannes van Mourik heeft de gegevens bijgewerkt van Barbara Bart Geritsdr Jansz (geboren Rietveldt) , Henderick Maurick (67) , Barbera Bor (geboren van Veen) , Geertruida van den Akker (geboren van der Burg) en 6 andere mensen in de stamboom van Mourik Family Tree.
mei 02, 2019
Johannes van Mourik heeft de gegevens bijgewerkt van Eltje DeHaan , Jans de Haan , Hendrik De Haan , Gerhardus DeHaan en 9 andere mensen in de stamboom van Mourik Family Tree.
mrt 25, 2019
Johannes van Mourik heeft de gegevens van Pieter Jans de Haan , Geeske Arends KOK (geboren LAMAN) , Hindrikje Derks LAMAN (geboren Hof) en Sieberdiena Hoeksema bijgewerkt in stamboom van Mourik Family Tree.
mrt 12, 2019
Johannes van Mourik heeft de gegevens bijgewerkt van pieter van der Burgh (Burch) , Aarent van der Burgh , Willem van der Burg , Pieternella van der Burg en 5 andere mensen in de stamboom van Mourik Family Tree.
feb 27, 2019
Johannes van Mourik heeft Cornelis Hendriks de Ridder , Neeltje Barends de Ridder (geboren Pijzel) , Andries Jacobus Van Der Heijde , Hester Dirkse Van Der Heyden (geboren Kuyper) en 19 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: van Mourik Family Tree.
Johannes van Mourik heeft de gegevens bijgewerkt van Hendrik Cornelisz de Ridder , Cornelis Hendriks de Ridder , Neeltje Barends de Ridder (geboren Pijzel) , Aeltghen Jacobsdr van der Heyden (van der Heede) (geboren Amersfoorder) en 27 andere mensen in de stamboom van Mourik Family Tree.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000739