Welkom

Mijn naam is Rob Ribbens , en ik ben met deze site begonnen.

Als u deze site bezoekt zult u zien dat mijn naam geen Nillesen is maar Ribbens. Dat heeft uiteraard een oorzaak, maar het voert te ver dat hier al te vermelden.

Echt geinteresseerden kunnen contact met mij opnemen

Deze site werd gemaakt met MyHeritage.nl. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 17429 namen in onze familiesite.
De site is voor het laatst bijgewerkt op 16 jul 2018 en heeft momenteel 43 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!


Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
jul 16, 2018
Rob Ribbens heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom Ribbens vanuit Family Tree Builder
Rob Ribbens heeft Heijltje van Dueren den Hollander , Anthonij van Dueren den Hollander , Pieternella van Dueren den Hollander , Cornelis Cornelisz den Hollander en 4 andere mensen toegevoegd aan de stamboom: Ribbens
Rob Ribbens heeft de gegevens bijgewerkt van Jan (Johannes) van Drunen , Martijntje Bastiaansdr Knook , Philippus van Dueren den Hollander , Cornelis Antoniszn Dueren den Hollander en 22 andere mensen in de stamboom Ribbens
 
Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0004779