Welkom

Na een jaar tobben om de stamboom met foto's op orde te krijgen is het nu eindelijk gelukt om het gedeeltelijk draaiend te hebben. (1400 van de 2100 foto's weer zichtbaar.

Nu nog kijken of we een stukje uit deze site (eigen deel) in een aparte stamboom kunnen krijgen, zodat hier een echt familieboekje met uitgebreide historie van te maken valt. 
Via de Treebilder is dit ook onmogelijk i.v.m. conversiefouten.

Helaas lukt het niet om een GedCom bestand in MyH samen te stellen wat in een ander stamboompakket goed gelezen kan worden, ook de integratie met Altfaer, het enige alternatief, geeft veel fouten in de tekst bij het verwerken van de GedCom, maar is niet in staat één van de 2100 foto's te laten zien. Om moedeloos van te worden. 

 

 

Familienieuws
apr 09, 2019
Ruud Kars heeft de gegevens van <Privé> Kars (Jongeneel) bijgewerkt in stamboom Kars-Wouters.
mrt 24, 2019
Ruud Kars heeft de gegevens van Jacob Rijsdijk , Adriana (Jeanne) van Oudheusden (Rijsdijk) en Paula van Groningen (Lodder) bijgewerkt in stamboom Kars-Wouters.
Ruud Kars nodigde thea kars uit op de familiesite.
Ruud Kars nodigde George Kars uit op de familiesite.
feb 27, 2019
Ruud Kars heeft de gegevens bijgewerkt van <Privé> van Groningen (Zwaan) , <Privé> van Groningen (Brouwer/Epe) , <Privé> Wieringa (van Groningen) , Laurens van Groningen en 5 andere mensen in de stamboom Kars-Wouters.
jan 06, 2019
Ruud Kars heeft de gegevens van Catharina Johanna Maria (Toos) Groenewegen (van Wijk) bijgewerkt in stamboom Kars-Wouters.
nov 07, 2018
Ruud Kars heeft de gegevens van Cornelia Wink (Kivit) en Aart Jacobus Kivit bijgewerkt in stamboom Kars-Wouters.
nov 05, 2018
Ruud Kars heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom Kars-Wouters vanuit Family Tree Builder.
nov 04, 2018
Ruud Kars heeft de gegevens van <Privé> Kars (Jongeneel) bijgewerkt in stamboom Kars-Wouters.
mei 24, 2018
Ruud Kars heeft de gegevens van Berendina Elisabeth Christina Seggelinck (van Geenen) bijgewerkt in stamboom Kars-Wouters.
mei 23, 2018
Ruud Kars heeft de gegevens van Ytien Nisses (Mansveldt) bijgewerkt in stamboom Kars-Wouters.
apr 24, 2018
Ruud Kars heeft een foto toegevoegd van NN van Lopik , Maria van Tekelenburg (De Kruijff) , Jan De Kruijff , Maria van Lopik (De Kruijff) , 3 en andere personen:
 
Ruud Kars heeft de gegevens bijgewerkt van Jan De Kruijff , NN van Lopik , NN De Kruijff , Margrieta Pommerel ((van Sittert)) en 5 andere mensen in de stamboom Kars-Wouters.
apr 11, 2018
Ruud Kars heeft de gegevens van Annigje (2) Lagerwerf bijgewerkt in stamboom Kars-Wouters.
apr 07, 2018
Ruud Kars heeft de gegevens van Johanna Knier (Blok) en Carl Adrianus Blok bijgewerkt in stamboom Kars-Wouters.
apr 05, 2018
Ruud Kars heeft Paula van Groningen (Lodder) gemarkeerd op 1 foto's
 
apr 03, 2018
Ruud Kars heeft de gegevens bijgewerkt van Johanna Christina Kars , J M Onderstal (Emans (Kars)) , Christiaan Frederik Kars , Jan Hendrik Theodorus Christiaan Kars en 5 andere mensen in de stamboom Kars-Wouters.
Ruud Kars heeft Christiaan Frederik Kars , Johanna Hendrika Kars , Catharina Kars en Arie Johannes Kars toegevoegd aan stamboom: Kars-Wouters.
apr 01, 2018
Ruud Kars heeft de gegevens van <Privé> Kars en <Privé> Wouters (Kars) bijgewerkt in stamboom Kars-Wouters.
mrt 30, 2018
Ruud Kars heeft de gegevens bijgewerkt van Laurens Hendrikus van Groningen , Uilke Leendert van Groningen , Hendrikus Aloysius Abraham Kars , Benjamin Heere Kars en 7 andere mensen in de stamboom Kars-Wouters.
  Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0006720