Welkom

Mijn naam is Cor Schipper .

Deze site geeft de relaties van de families Schipper, Remmé, Kensen en de Gooijer alsmede die van Pilaar, Melse en de Jonge.

Kijk niet alleen naar de stamboom en de foto´s maar lees ook eens de verhalen over sommige familieleden (Balm, Kensen) en de plaatsen waar zij gewoond en geleefd hebben (in submap verhalen bij de foto's).

Bekende verwanten zijn er genoeg: een divers gezelschap varierend van de graven van Holland, Mary Stuart, ons koningshuis, Johan van Oldenbarnevelt, Rembrandt van Rijn, Karl Marx, Anton Philips, Mees, van Hunnik, Daniel Malan (ZA) en artiesten als Willy en Willeke Alberti, Johnny Jordaan, Rijk de Gooijer en Robert Oliver Reed.

Via Alfred de Grote van Wessex wordt bewezen dat we van Adam en Eva afstammenWink.

Het onderhouden van de stamboom is veel werk. Daarbij ben ik afhankelijk van de medewerking van de leden van de stamboom. Daarom: heb je aanvullende gegevens of zie je iets wat niet klopt, geef het dan a.u.b. door. Heb je nog foto's (bij voorkeur oude!) van personen in de stamboom waarbij nog geen foto is geplaatst, of foto's die op een andere manier interessant kunnen zijn stuur die gerust op. Weet je E-mail adressen van familieleden die nog niet lid zijn van deze site dan kun je die zelf uitnodigen! Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.

De site is voor het laatst bijgewerkt op 15 jan 2018 en heeft momenteel 40 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!


Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
Gisteren
Cor Schipper heeft nieuwe versies gepubliceerd van de stambomen 24-05-2013 en Heyse van Schagen vanuit Family Tree Builder.
jan 12, 2018
Cor Schipper voegde de foto kiesvereniging Schiedam toe in het album Family photos
 
jan 11, 2018
Cor Schipper heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom Heyse van Schagen vanuit Family Tree Builder
Cor Schipper voegde de foto Jan Walles Oppedijk toe in het album Family photos
 
jan 10, 2018
Cor Schipper heeft de gegevens bijgewerkt van Lijsbeth Hermansdr Saarloos , Francois Zackarias Ermerins , François Ermerins , Elisabeth Maria Schorer (Paspoort) en 26 andere mensen in de stamboom Heyse van Schagen
Cor Schipper heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom Heyse van Schagen vanuit Family Tree Builder
 
Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0006946