Welkom

Mijn naam is Harry Puts , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privé-site te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als je nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.

LET OP:  een tijd geleden ben ik overgestapt van het Windows-platform naar Apple Mac. Bij de transfer hiervan zijn er in de stamboom gegevens weggevallen of fout geplaatst. Mocht je dingen opmerken, laat het even weten.

Onze stamboom is op deze site online geplaatst! Er zijn 2082 namen in onze familiesite.
De stamboom bevat de gegevens van de families Puts, Janssen, Krekelberg, Bolleman en Le Sage. Veel gegevens komen uit de publicaties van Arthur Krekelberg en Adriaan Bolleman. Verder van Louis (Wiet) Puts en aanvullende informatie is aangedragen door Jac Puts.
Bij de foto's is een album opgenomen met de naam 'familie Bolleman onbekend'. Dit album bevat vele foto's van rond 1900-1920 waarvan slechts een deel van de personen bekend is. Mocht u mensen herkennen laat het dan weten s.v.p. We kunnen de gevens verwerken en verder onderzoek doen.
We proberen alles zo nauwkeurig mogelijk in te voeren, maar soms worden er fouten gemaakt. Laat het weten s.v.p. als er zaken verkeerd of onvolledig vermeld staan. 
De site is voor het laatst bijgewerkt op 20 nov 2017 en heeft momenteel 77 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier en tot ziens weer!


Ga naar de stamboom

Ga naar familiefoto's
Familienieuws
nov 09, 2017
Harry Puts heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom familie Puts Krekelberg etc vanuit Family Tree Builder
okt 29, 2017
Harry Puts heeft de gegevens van Maria Elisabeth Caris (Göhler) en karel Gähler bijgewerkt in stamboom familie Puts Krekelberg etc
Harry Puts heeft karel Gähler toegevoegd aan stamboom: familie Puts Krekelberg etc
okt 24, 2017
Harry Puts heeft een nieuwe versie gepubliceerd van de stamboom familie Puts Krekelberg etc vanuit Family Tree Builder
Harry Puts heeft de gegevens bijgewerkt van Lieven Haak (Haeck) , Willem Haak (Haeck) , Neeltje Bolle (Haak (Haeck)) , Pieter Haak (Haeck) en 4 andere mensen in de stamboom familie Puts Krekelberg etc
 
Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0002048