Toegankelijkheidsverklaring

We hechten groot belang aan het bieden van een gelijke service aan elke persoon, zonder uitzondering, met inbegrip van klanten met een handicap.

We staken veel moeite en middelen in onze website om hem zo toegankelijk mogelijk te maken opdat zoveel mogelijk mensen hem zonder moeite en met gemak kunnen gebruiken en om hem toegankelijker te maken voor mensen met een handicap. De website wordt toegankelijk gemaakt door de A-Weg software (hierna: de “Software”) die ons in staat stelt om toegankelijke content aan de bezoekers van onze website te bieden, indien mogelijk.

De meeste pagina's op onze website respecteren de criteria die voor het AA-toegankelijkheidsniveau werden vastgelegd. Er dient opgemerkt te worden dat, ondanks onze moeite om alle pagina's op onze website toegankelijk te maken, het mogelijk is dat sommige gedeeltes van onze website of functionaliteiten nog niet toegankelijk werden gemaakt. De toegankelijkheid van de website is compatibel met de volgende web browsers:

 • Internet Explorer 7/8/9/10/11
 • Chrome
 • Firefox
 • Safari

Hoe werkt de toegankelijkheid op onze website?

De website bevat een toegankelijkheidsmenu. U krijgt toegang tot de toegankelijkheidsknoppen door op het menu te klikken, door uw muisknop te gebruiken of door de Tab-toets te gebruiken. Het menu kan gesloten worden door op de knop “Sluiten” of “Esc” te klikken op uw toetsenbord of met de muisknop.

Hoe kan u door de website navigeren?

De Tab-toets wordt gebruikt om vooruit te navigeren op de website. De TAB + SHIFT toetsencombinatie wordt gebruikt om terug te navigeren op de website.
Onze website ondersteunt NVDA-schermlezers voor Windows en voor MAC OS X besturingssystemen.
Het kleurcontrast veranderen: u heeft de mogelijkheid om het achtergrondcontrast te veranderen en hem lichter of donkerder te maken.
De lettergrootten en lettertypes veranderen: de lettergrootte kan vergroot of verkleind worden. Het lettertype wordt naar Ariel veranderd om u de meest gebruiksvriendelijke leeservaring te bieden.
Naar contentgebieden navigeren: u kan naar overgaan naar de contentgebieden op onze website. De website is verdeeld in hoofdcontentgebieden. U kan van bovenaan de pagina rechtstreeks overgaan naar een hoofdcontentgebied. Gelieve op de Enter-knop te drukken voor een inhoudsgebied. De optie om terug te gaan aan de bovenkant van de pagina wordt getoond aan de onderkant van elke pagina, boven de voettekst.
Vormen: we bieden een brede ondersteuning om de 'contacteer ons'-formulieren toegankelijk te maken, behoudens de gebruiksvoorwaarden.
Compatibiliteit met hulptechnologieën. Bijvoorbeeld: ondersteuning voor uitlezing van fouten-functies bij schermlezers.
Steun voor hulptechnologieën: brede steun voor hulptechnologieën door de ARIA-regels te gebruiken.
Een knop “Toegankelijkheid stopzetten” en terugkeren naar de standaard weergavemodus.

Toegankelijke klantenservice

 • U kunt contact opnemen met onze klantenservice middels één van de volgende beschikbare methoden:
  Stuur een bericht via e-mail naar support@myheritage.com
  Stuur een brief naar MyHeritage Ltd., 3 Ariel Sharon St., Or Yehuda, Israel.

Toegankelijkheidsregelingen gebouw

Ons bedrijf biedt geen openbare onthaaldiensten; de gebouwen van het bedrijf zijn toegankelijk in overeenstemming met de voorzieningen van de wet en de voorschriften. U kan contact met ons opnemen via de digitale kanalen van onze klantenservice en ons callcenter.
Gelieve hieronder de bestaande toegankelijkheidsregelingen te vinden in de kantoren van ons bedrijf in at 3 Ariel Sharon St. in Or Yehuda:

 • Parkeerplaatsen voor gehandicapte personen zijn beschikbaar op de parking tegenover de kantoren van het bedrijf;
 • Een weg die steeds toegankelijk is van het parkeerterrein naar de ingang tot aan de kantoren van het bedrijf op de vierde verdieping (met inbegrip van toegankelijke liften);
 • Toegankelijk invalidentoiletten zijn beschikbaar in de kantoren van het bedrijf;
 • Er werd signalisatie en bewegwijzering geïnstalleerd;
 • Dieren die mensen met een handicap begeleiden, zijn toegelaten in de kantoren van het bedrijf.

Contacteer ons voor verzoeken, fouten of suggesties

DO NOT TRANSLATEOp dit ogenblik zijn we niet op de hoogte van toegankelijkheidsproblemen op onze website. Indien u een probleem of fout in verband met toegankelijkheid tegenkomt, appreciëren we uw input over dergelijke problemen en doen we ons best om zo snel mogelijk een gepaste oplossing te vinden en deze fout op te lossen. We stellen alles in staat om de website zo goed mogelijk te onderhouden. Indien u problemen in verband met toegankelijkheid op onze website tegenkomt, gelieve onze toegankelijkheidscoördinator te contacteren zodat we het probleem zo goed mogelijk kunnen oplossen. Gelieve zoveel mogelijk details te geven: een beschrijving van het probleem of de fout; de actie die u wilde uitvoeren; op welke pagina u navigeerde; het soort en de versie van de webbrowser die u gebruikte; details over het besturingssysteem; soort hulptechnologie (voor zover die werd gebruikt).

Toegankelijkheidscoördinator

Voor vragen of verzoeken met betrekking tot de toegankelijkheid van onze website en diensten kunt u contact opnemen met de Toegankelijkheidscoördinator van ons bedrijf, de heer Alon Ehrenfeld, via e-mail naar: accessibility@myheritage.com. De Toegankelijkheidscoördinator is gevestigd in onze kantoren op 3 Ariel Sharon Blvd., Or Yehuda, Israël