U bent niet ingelogd
Aanmelden
Schrijf u in
Welkom
Mijn naam is Theo Frans Senden , en ik ben met deze site begonnen.
Deze site werd gemaakt met MyHeritage.com. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen. Als u nog opmerkingen of feedback over deze site heeft klik dan op hier om contact met mij op te nemen.
Onze stamboom is op deze site online gepubliceerd! Er zijn 2478 namen op onze familiesite. De vroegste gebeurtenis is geboorte van Lambert van Hornbach, Graaf Van Hesbaye en van de Wormsgouw (735). De recentste gebeurtenis is overlijden van Maria Magdalena Gerarda (Lenie) Herberigs (25 nov 2013).
De site is voor het laatst bijgewerkt op 14 apr 2014 en heeft momenteel 11 geregistreerd(e) lid (leden). Als u lid wilt worden, kunt u hier klikken.   Veel plezier!

Ga naar de stamboom
Familienieuws
apr 06, 2014
Theo Frans Senden heeft de gegevens van Catharina Dautzenberg (D'Autzenberg) bijgewerkt in stamboom Senden Family Tree
apr 05, 2014
Theo Frans Senden heeft de gegevens van Mathias Joseph Robroeck en Lucretia Cruijwels bijgewerkt in stamboom Senden Family Tree
mrt 26, 2014
Theo Frans Senden heeft de gegevens bijgewerkt van Geertruid ( Gertrudis ) Couterel , Margaretha Mees Meesters , Henri Ubachs (Ubaghs) , Anna Cupers en 4 andere mensen in de stamboom Senden Family Tree
 
Bekijk oud nieuws
Nieuws
Er zijn geen nieuws items
Bezoeken
0000720
 
Laden...
Laden...