Ontdek. Behoud. Deel. uw familiegeschiedenis

Bekijk onze video
Maak mijn stamboom
Mijn vader
Mijn moeder
Pad naar GEDCOM-bestand
Een GEDCOM-bestand is een standaardmethode om een stamboom uit een bestaand genealogisch programma te exporteren.
close

Maak uw eigen online stamboom

Uw verleden begint met uw stamboom en het is eenvoudig om er een op MyHeritage te bouwen. Voeg namen, data, foto's en verhalen toe en deel deze met uw familie.

Zoek in miljarden records

Duik in onze enorme internationale documenten database - zoek eenvoudig een naam om meer over uw voorouders te weten te komen. Met onze exclusieve collectie en accurate resultaten zullen we u helpen meer te ontdekken dan u zich ooit heeft voorgesteld.

Eenvoudige automatische ontdekkingen

Meteen als u een stamboom maakt beginnen wij voor u te zoeken. Verheug u op e-mail waarschuwingen met Smart Matches en Record Matches die nieuwe stamboomconnecties, documenten en krantenartikelen over uw voorouders onthullen.

Sluit u aan bij de MyHeritage gemeenschap

Miljoenen families over de gehele wereld gebruiken MyHeritage om hun geschiedenis te onderzoeken. Werk met leden samen en voeg u bij die duizenden die zich elke dag via ons netwerk herenigen met lang verloren verwanten.

  • 1.6 miljard profielen
  • 73 miljoen gebruikers
  • 26 miljoen stambomen

Overal, op elk apparaat...
en GRATIS!

Onderzoek uw familiegeschiedenis met drie bekroonde producten, allemaal privé en veilig. Synchroniseer tussen deze en geniet van een boeiende reis naar uw verleden, waar u ook bent.

Ontdek en koester
uw unieke familiegeschiedenis

Laden...
Laden...